fredag 16 januari 2009

Frisyr

Jag gjorde ett test som heter "Vilken frisyr passar dig?". Detta var vad jag fick till svar. (Har dock kortat ner det lite).

Kvinnligt och romantiskt
Om du vill ha långt hår – klipp upp det som Gisele. Du som har lite kortare hår bör fokusera på en feminin och välskött klippning à la Katie Holmes.



Håret är en viktig del av ditt utseende men även om du både äger verktyg, produkter och kunskap kan du räkna antalet gånger du har gjort en avancerad frisyr det senaste året på en hand. Du skulle gärna vilja, och du har inget emot att ägna fem-tio minuter åt håret framför spegeln, men när det inte blir som du vill tappar du tålamodet.
SATSA PÅ en bra uppklippt frisyr. Om frisören klipper upp håret snyggt och kvinnligt blir det mer lättskött. En uppklippning à la Gisele är helt enkelt receptet för dig. Dessutom behöver den inte uppdateras hos frisören så ofta.
UNDVIK Hellångt hår och riktigt kort hår. Om du inte ger ditt långa hår en form hos frisören kommer du alltid att ha det uppsatt. Håret blir platt och tungt och hänger bara där, för handen på hjärtat – hur ofta fönar du upp ett romantiskt svall av allt det där håret?

Det stämmer ju precis!

4 kommentarer:

  1. var gjorde du det testet?

    SvaraRadera
  2. ja, vart gjorde du det? =)

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Svar till Marielle och Johanna:
    Här hittar ni testet:
    http://www.glamour.se/quizz/vilken-frisyr-passar-dig/index.xml?page_nr=1

    SvaraRadera